28 maart 2015 Heidewachtels beleven voor IEDEREEN...

19-03-2015 22:53

uitnodiging namens Kennel 'von Beer's Freunde', Kennel 'van Achter de Duinen' en Kennel 'Ben's Vriend' voor iedereen die een Heidewachtel heeft of (misschien) zou willen hebben!!

foto's bijgevoegd!!

Op 28 maart 2015 houden wij weer onze von Beer’s Freunde reünie. Daar mag dit keer iedereen komen.
Jullie worden ontvangen met koffie of thee (voor de kinderen limonade of chocomelk) en wat lekkers en daarna maken wij een mooie wandeling met de honden. Terug bij het clubgebouw is de keuken open en kan iedereen soep, frites, snacks, broodjes en dranken kopen en in de kantine nuttigen.
Daarna worden er buiten verschillende snuffelstages gegeven, o.a. behendigheid en gehoorzaamheid en de heer Henk Schenk en zijn vrouw Mariëlle, instructeurs en gedragsdeskundigen, doen een leuke gedragstest en wat proeven voor jullie honden.
Op deze dag heb ik voor jullie honden ook een gediplomeerde hondentrimster uitgenodigd, namelijk Lia Verniel uit Ovezande. Zij zal een van de aanwezige honden op tafel zetten en jullie laten zien, hoe een Heidewachtel/Kleine Münsterländer getrimd en verzorgd moet worden. Hebben jullie vragen over vachtverzorging, het gebit, ogen en oren, de teennagels, anale klieren etc. ook daarmee kunnen jullie bij Lia terecht.

Het bijzondere aan deze dag is dat bijna iedere heidewachtel wel iets heeft meet één van onze kennels en daarom is de dag toegankelijk voor iedereen. Als je maar iets hebt met een heidewachtel. 

Wanneer:  zaterdag 28 maart 2015 start 12:00 uur

waar: terrein KC Zeeland  Westhavendijk 6 ,  4475AC Wilhelminadorp/Goes

contact: +31 06 - 511 33 725   of   info@Bensvriend.tk

28 maart 2015 Heidewachtels beleven voor IEDEREEN...