Gastenboek

Good info

Pharme613 15-10-2015
Very nice site! <a href="https://opxyiea2.com/yoyavoo/1.html">cheap goods</a>

het overlijden van frido

willeke en wilco soeteman 12-01-2016
heden morgen 21/01 /2016 kregen wij het telefoontje van Gerda dat Frido was overleden
wij zullen Frico missen het was een grote vriend van wilco en Bentscholl
samen hebben jullie er wat af gelopen en wat gelachen
dit zullen we zeker niet gauw vergeten
Gerda we wensen jou heel veel sterkte voor de moeilijketijd die nog komen gaat
lieve groet wille wilco en bentscholl

in blijde verwachting

Fam. Smiet-Bevers 19-05-2015
Over 7 weken verwelkomen wij een pup van Ben's Vriend. Onze eerste Heidewachtel. Nog geen week geleden is het D-nest geboren. We hebben Frido ontmoet bij Ineke van 'Achter de Duinen' vlak voor de gepassioneerde en succesvolle vrijpartij van Benthe en Eischoll. Het enthousiasme, de hartelijkheid, maar vooral de liefde en zorg voor zijn honden zijn hartverwarmend. We vragen Frido de oren van het hoofd en worden perfect en uitvoerig geïnformeerd. De pups zijn nog te klein om ze te bezoeken, maar de webcam wijst uit: hier komen fantastische Heidewachtels vandaan. Het wordt een bijzondere zomer.

Re:in blijde verwachting

Frido 20-05-2015
blijde verwachting van een hond.... Project Parker gaat vast een warm nest ontvangen...
tip: heidewachtels zijn gek op het strand, maar vinden vaak de duinen nóg spannender. Maar honden lezen geen bordjes en vaak mogen ze er (zeker onaangelijnd) niet rondstruinen...

boswachters

Fam. Smiet-Bevers 25-05-2015
Jazeker. Wij hebben al gehoord dat ze eerst tot voorbij de vloedlijn moeten worden geleid om het spoor van konijnen te vergeten. Maar deze Ben's Vriend heeft nog genoeg uitrengebieden in de buurt. Hij zal na de inprentingsfase bij jullie moeten socialiseren met vos, Schotse Hooglander en boswachter. Sinds de reorganisatie bij de Haagse Politie hebben wij hier al geen maanden een boswachter gezien. Mogen Ben's Vrienden ook burgelijk ongehoorzaam zijn? Zo niet dan komen wij regelmatig naar het oosten.

onze heidewachtel Bentscholl

willeke en wilco soeteman 13-04-2015
hoi Frido en Gerda
wij zijn heel blij dat we vorig jaar kennis met jullie hebben mogen maken
wat vonden we dat vreemd ,een hond uitzoeken maar eerst kennis komen maken met de baasjes van de hond, althans dat vonden wij want het zou onze 11 hond worden en hadden dat nog nooit mee gemaakt
maar we hebben genoten van jullie en van de honden
we werden zo liefdevol ontvangen met koffie koek daarna soep met brood geweldig
we mochten dan ook een hondje ja ja
we hebben nu dan ook een bengel in huis gekregen met recht een donder steen nee hoor het is een snoepje
hij verleid iedereen met die ogen van hem
de dierenarts en zijn ass zijn verliefd op hem wie niet
lieve gerda en frido wij zijn heel blij met zulke goede fokkers die je zo bij staan in alles
dank voor alles wat jullie voor ons doen en hebben gedaan
groet willeke wilco en de grote bengel Bentscholl

Re:onze heidewachtel Bentscholl

Frido 15-04-2015
Tsja. de Grote Belhamel...de pup die al z'n zussen onderste boven liep in het tunneltje... En nu, wat is hij nu? ik noem Bentscholl wel eens de helft van een duo met Wilco... ik noem hen nog wel eens: "Hepi en Hepi".... Willeke. jij hebt die hond gekocht, maar zonder Wilco zou hij een zielig hoopje zijn. ik zal 'm voorlopig zéker niet terugvragen. Kan ik Hepi en Hepi niet aandoen...... dus Wilco, je hoeft niet te tekenen!

Geweldige fokkers

Undine en Martijn Rosens 10-03-2015
Een mooie site Frido en Gerda! Maar wat nog mooier is, is Kayla, een hele lieve Heidewachtel, die wij als pup bij jullie hebben gehaald. Een geweldige ervaring, maar bovenal geweldige mensen. Informatie? Nee, daar heb je niet te kort aan, en kom je kijken...... het wordt zo gezellig, dat je er eigenlijk wel de halve dag voor uit moet trekken. Niet alleen pups zijn leuk om naar te kijken en mee te spelen, maar ook Frido en Gerda zijn gezellig. En zoals ik al schreef..... al die informatie!!! Gelukkig moesten wij nog een uur terug naar huis...... tijd om te verwerken.

Nadat wij onze pup Kayla op hadden gehaald, zijn Frido en Gerda bij ons geweest, om te kijken hoe het met haar ging. Hopelijk houden ze dat vast, want ze zijn betrokken bij de honden die ze afleveren.

Daarnaast hebben ze binnenkort een dag georganiseerd, waar alle nesten die ze ooit hebben gehad welkom zijn. Uniek! en heel erg leuk. Wij laten ons verrassen. Een heel veld vol met Heidewachtels........... Genieten!

Frido en Gerda, we zijn blij, met Kayla. Chapeau!!

Groeten,

Undine en Martijn Rosens

Re:Geweldige fokkers

Frido 10-03-2015
we zijn blij dat jullie de baasjes zijn geworden van Kayla. ze heeft het met jullie héél erg getroffen wat op veel van de foto's goed is te zien. dat jullie maar heel lang haar tot jullie gezin mogen rekenen! en.. ja, we houden graag contact.

Re:Geweldige fokkers

v.b.fr. 30-03-2015
wat geweldig dat gerda en frido op 28 mrt. j.l. een gezellige dag georganiseerd hebben en dat jullie met alle nesten kennis konden maken ;) ;) ;)
1 | 2 >>

Nieuw bericht